EDİRNE İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

1000 Okul İyileştirme Projesi Aralık Ayı Değerlendirme Toplantısı İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Önder Arpacı Başkanlığında Çevrim İçi Olarak Gerçekleştirildi.

1000 Okul İyileştirme Projesi Aralık Ayı Değerlendirme Toplantısı İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Önder Arpacı Başkanlığında Çevrim İçi Olarak Gerçekleştirildi.

Bakanlığımız 2023 Vizyon Belgesi sürecine esas, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğümüzce ülkemiz genelinde "Mesleki Eğitimde 1000 Okul İyileştirme Projesi" hayata geçirilmiştir. Projenin temel amacı; çocuklara ve gençlere mesleki eğitimi tanıtmak ve özendirmek, okullar arasındaki farklılıkları azaltmak, Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerimizin fiziki yapı, altyapı, araç-gereç ve donatım desteğini sağlamaktır. Bununla Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerimizin misyon ve vizyonu olan, tercih edilebilir okullara dönüştürülmesi hedeflenmektedir.

1000 Okul İyileştirme Projesi Aralık Ayı Değerlendirme Toplantısı İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Önder Arpacı Başkanlığında, Müdürlüğümüz Mesleki Eğitim Birimi Müdür Yardımcısı ve Şube Müdürü ile İlimiz geneli proje kapsamında Meslek Liselerimizin okul yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda, proje kapsamında yapılan çalışmalar ile süreç içerisinde izlenecek yol haritası üzerinde fikir alış verişinde bulunuldu.

İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Önder Arpacı, Bakan Yardımcımız Sayın Mahmut Özer başkanlığında 81 il Millî Eğitim Müdürünün katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda görüşülen konular hakkında okul müdürlerine bilgi verdi.

14-12-202014-12-202014-12-202014-12-2020

 

 

Çavuşbey Mahallesi Hükümet Aralığı Sokak No4 Vilayet Yanı Merkez/EDİRNE - 284 212 61 22

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.