EDİRNE İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2021/2022 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu İlçe Millî Eğitim Müdürleri Kurulu Toplantısı İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Önder Arpacı Başkanlığında Gerçekleştirildi.

Edirne Öğretmenevi Meriç Nehri Tesislerinde 13 Haziran 2022 Pazartesi günü gerçekleştirilen toplantıya İlçe Millî Eğitim Müdürleri ile Müdürlüğümüz yöneticileri katıldı.
2021/2022 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu İlçe Millî Eğitim Müdürleri Kurulu Toplantısı İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Önder Arpacı Başkanlığında Gerçekleştirildi.

İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Önder Arpacı'nın 2021/2022 eğitim öğretim yılının genel değerlendirmesi ile başlayan toplantıda, Edirne Eğitimde Başarıyı Arttırma Projesi, nüfusu az ve dağınık olan köy ve benzeri yerleşim yerlerinde ana sınıfı ve köy ilkokulların açılması, Temel Eğitimde 10 Bin Okul projesi ve Çevre Dostu 1.000 Okul Projesi kapsamında yapılan çalışmalar görüşüldü.

Toplantıda ayrıca, Tasarım Beceri Atölyelerinin yıl boyunca kullanımı ile ilgili yapılan çalışmalar, Okul Öncesi eğitimin yaygınlaştırılması kapsamında yapılan çalışmalar ile Mesleki Eğitim Merkezi Programına kayıtlar ile ilgili yapılan çalışmalar görüşüldü.

Bakanlığımız eğitim politikaları doğrultusunda yaz tatili sürecinde açılacak Destekleme ve Yetiştirme kursları dahil olmak üzere yaz dönemi süresince yapılacak iş ve işlemlere ilişkin bilgilendirmenin yapıldığı toplantıda, ilimiz genelinde yapılan çalışmalar başta olmak üzere, eğitim öğretime dair idari ve teknik pek çok konu ele alınıp değerlendirildi.

Toplantıda ayrıca, Müdürlüğümüz Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri tarafından sorumlu oldukları birimlerle ilgili sunumlar ve bilgilendirmeler yapıldı.

İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Önder Arpacı, eğitim/öğretim yılının ilk gününden bugüne, okul ve kurumlarımızın yüz yüze eğitime devam edebilmesi için özveri ile çalışan herkese teşekkür ederek, eğitim yılının son haftasında yapılacak çalışmalarda kolaylıklar diledi.

13-06-202213-06-202213-06-202213-06-2022

Çavuşbey Mahallesi Hükümet Aralığı Sokak No4 Vilayet Yanı Merkez/EDİRNE - 284 212 61 22

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.