EDİRNE İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2023 TEKNOFEST Öncesi Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi.

İl Millî Eğitim Müdürlüğümüz koordinatörlüğünde, İl Millî Eğitim Müdürlüğümüz koordinatörlüğünde TEKNOFEST 2023 Bilgilendirme Semineri düzenlendi.
2023 TEKNOFEST Öncesi Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi.

TENOFEST, başladığı ilk günden bugüne ülkemizin millî teknoloji geliştirme süreçlerinde kritik rol üstlenmeye devam ediyor. Teknofest'te keşfedilen küçük bir fikir damlası, ülkemizin geleceğini şekillendiren büyük bir teknoloji dalgasına dönüşmektedir.

İlimiz genelindeki okullarımızın yönetici, öğretmen ve öğrencilerine yönelik rehber olmak amacıyla İl Millî Eğitim Müdürlüğümüz koordinatörlüğünde, TEKNOFEST Yarışmalar Sorumlusu Gizem KARABACAK'ın sunumlarıyla TEKNOFEST 2023 Bilgilendirme Semineri düzenlendi.

Yerli ve Millî Teknoloji üretiminde en küçük bir fikrin bile ne kadar önemli olduğu bilinciyle, seminerin gerçekleştirilmesinde emeği olan herkese teşekkür eder, 2023 TEKNOFEST'e katılacak olan herkese başarılar dileriz.

18-11-202218-11-2022

Çavuşbey Mahallesi Hükümet Aralığı Sokak No4 Vilayet Yanı Merkez/EDİRNE - 284 212 61 22

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.