EDİRNE İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2024 BİLSEM (Bilim ve Sanat Merkezi) Ön Değerlendirme Uygulamaları Başladı.

BİLSEM, özel yetenekli öğrencilerimizin yetenekli oldukları alanları fark etmeleri ve yetenekleri doğrultusunda gelişebilmeleri amacıyla, okullarına ek olarak eğitim aldıkları merkezlerdir.
2024 BİLSEM (Bilim ve Sanat Merkezi) Ön Değerlendirme Uygulamaları Başladı.

Edirne Şehit Nefize Çetin Özsoy Bilim ve Sanat Merkezi ve Keşan Bilim ve Sanat Merkezi bu amaçla öğrencilerimize hizmet vermektedir.

BİLSEM sınavları grup tarama ve bireysel değerlendirme olmak üzere iki aşamadan oluşmaktadır.

2024 yılında Edirne Şehit Nefize Çetin Özsoy BİLSEM ve Keşan BİLSEM için ön değerlendirme uygulamaların ilki 10-11 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleştirildi.

İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Önder Arpacı, beraberinde Müdür Yardımcımız Sayın Nail Yılmaz ile birlikte uygulama öncesinde öğrencilerimizle ve velilerimizle bir araya geldi.

Bilim ve Sanat Merkezlerinin yetenekli öğrencilerimize yeteneklerini keşfetme ve geliştirmelerine imkan sağlayan önemli merkezler olduğunu belirten Sayın İl Millî Eğitim Müdürümüz grup tarama uygulamasına katılan öğrencilerimizin her birine başarılar diledi.

11-02-202411-02-2024

Çavuşbey Mahallesi Hükümet Aralığı Sokak No4 Vilayet Yanı Merkez/EDİRNE - 284 212 61 22

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.