EDİRNE İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

1000 Okul Projesi Kapsamında Meslek Lisesi Müdürlerine Yönelik ''Bilgilendirme Toplantısı'' Gerçekleştirilmiştir.

1000 Okul Projesi Kapsamında Meslek Lisesi Müdürlerine Yönelik ''Bilgilendirme Toplantısı'' Gerçekleştirilmiştir.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından "Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi" kapsamındaki Meslek Liselerine çevrimiçi olarak sanatsal etkinlikler düzenlenecek olup, söz konusu etkinliklere İlimizden 6 tane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi katılacaktır. 

Bakanlığımız tarafından yürütülen "Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi" kapsamındaki okullarda öğrenim gören öğrencilerin Güzel Sanatlar Liseleri öğrencileri tarafından öğretmen rehberliğinde sanatsal bilgi ve deneyim aktarılması amacında çevirim içi etkinlikler yapılacaktır;

Bu kapsamda Hasan Rıza Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından gözlemci öğretmen eşliğinde proje kapsamında bulunan Dr. Sadık Ahmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Edirne Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Serhat İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Keşan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Keşan İlhami Ertem Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Uzunköprü M. Arif Dilmen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin sanata eğilimli ve çalışmaya gönüllü öğrencilerine haftada 2 gün "Resim veya Müzik Ses İcrası" üzerine eğitim verilecektir. Bu öğrenciler bireysel alanda sanatsal üretim yapacak hale gelecekler bununla birlikte öğrencilerin birer eser ortaya çıkarmaları eğitimler sonunda düzenlenecek olan yarışmayla dereceye girenlerle ödüllendirilerek teşvik edileceklerdir.

İl Milli Eğitim Şube Müdürü Aydın ERÜNSAL' ın başkanlığında 23.02.2021 Salı günü çevirim içi yapılan toplantıya yukarda adı geçen 1000 okul projesi kapsamındaki okullarımızın yöneticileri katılmış olup, toplantıda sanatsal etkinlik programı iş takvimi etkinlik sonucunda ortaya çıkacak ürünlerin çevirim içi platformlarda sergilenmesi, derecelendirilmesi ve ödüllendirilmesi ile ilgili planlama ve uygulama yol haritası konuları ele alınmıştır. 

26-02-202126-02-202126-02-202126-02-202126-02-2021

Çavuşbey Mahallesi Hükümet Aralığı Sokak No4 Vilayet Yanı Merkez/EDİRNE - 284 212 61 22

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.