EDİRNE İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında Alınacak Trafik Tedbirleri ile İlgili Koordinasyon Toplantısı Vali Yardımcımız Sayın Ali Uysal Başkanlığında Gerçekleştirildi.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında Alınacak Trafik Tedbirleri ile İlgili Koordinasyon Toplantısı Vali Yardımcımız Sayın  Ali Uysal Başkanlığında Gerçekleştirildi.

2021-2022 eğitim öğretim yılında okul çevrelerinde/güzergâhlarında emniyet ve asayişin temini/muhafazasına yönelik tedbirler ile trafik güvenliğinin artırılmasına ilişkin tedbirlerin gözden geçirilmesi, alınacak ilave tedbirlerin planlanması ve rehberlik anlayışı ile etkin denetimleri yapılarak alınan/planlanan tedbirlere uygun hareket edilmesini sağlamanın yanı sıra Bakanlığımız, Sağlık Bakanlığı ve Koronavirüs Bilim Kurulu tarafından koronavirüs salgınına karşı belirlenmiş olan tedbirlere uyulması önem arz etmektedir.

Bu kapsamda, ilimiz genelinde öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, velilerimizin güvenle okullarına ulaşması için Vali Yardımcımız Sayın Ali Uysal başkanlığında İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Önder Arpacı ile ilgili kurumların temsilcilerinin katılımıyla 2021-2022 eğitim öğretim yılında alınacak trafik tedbirleri koordinasyon toplantısı düzenlendi.

Müdürlüğümüzde düzenlenen toplantıda, Salgınla Mücadele Kapsamında Alınacak Tedbirler, Eğitim Faaliyetleri, Denetim Faaliyetleri ile Trafik Güvenliği İle İlgili Diğer Hususlar görüşüldü.

Çavuşbey Mahallesi Hükümet Aralığı Sokak No4 Vilayet Yanı Merkez/EDİRNE - 284 212 61 22

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.