EDİRNE İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2022 Yaz Okulu ve 2022 Yaz Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımız Öğrencilerimizden Yoğun İlgi Görüyor.

İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Önder Arpacı, beraberinde Müdür Yardımcımız Sayın Cemal Turan ile Yaz Okulu ve Yaz Destekleme ve Yetiştirme Kursları'nın devam ettiği Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu'nu ziyaret etti.
2022 Yaz Okulu ve 2022 Yaz Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımız Öğrencilerimizden Yoğun İlgi Görüyor.

 

Derslikleri ziyaret ederek yaz okuluna gelen öğrencilerimiz ile bir araya gelen İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Önder Arpacı, Millî Eğitim Bakanlığımız tarafından ülkemiz genelinde başlatılan Yaz Okulu ve Yaz Destekleme ve Yetiştirme Kursları'na öğrencilerimizin yoğun ilgi göstermesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek Yaz Okulu ve Yaz Destekleme ve Yetiştirme Kursları'nın öğrencilerimizin eksikliklerini telafi etme, yeni eğitim öğretim yılına hazırlıklı girme imkanı sunacağını söyledi.

Kurslara katılan öğrencilerimiz ile yakından ilgilen İl Millî Eğitim Müdürümüz, Yaz Okulu ve Yaz Destekleme ve Yetiştirme Kursları'nda görev alan öğretmenlerimize fedakarlıkları için teşekkür ederek, kursların öğrencilerimize hayırlı olması temennisinde bulundu.

03-08-202203-08-202203-08-2022

Çavuşbey Mahallesi Hükümet Aralığı Sokak No4 Vilayet Yanı Merkez/EDİRNE - 284 212 61 22

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.