EDİRNE İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2023 Vizyon Projeleri İlçe Değerlendirme ve Bilgilendirme Toplantısı İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Önder Arpacı Başkanlığında Çevrim İçi Olarak Gerçekleştirildi.

Millî Eğitim Bakanlığımız Eğitim Politikaları doğrultusunda ve 2023 Eğitim Vizyonu çerçevesinde oluşturulan ve ilimiz geneli okullarımızda uygulanan Edirne 2023 Eğitim Vizyonu Yerel Projeleri ilçe değerlendirme ve planlama toplantısı 02 Kasım 2021 Salı günü çevrim içi ortamda gerçekleştirildi.
2023 Vizyon Projeleri İlçe Değerlendirme ve Bilgilendirme Toplantısı İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Önder Arpacı Başkanlığında Çevrim İçi Olarak Gerçekleştirildi.

İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Önder Arpacı başkanlığında düzenlenen toplantıya Müdürlüğümüz ARGE Birimden Sorumlu Müdür Yardımcısı Sayın Cemal Turan, sorumlu Şube Müdürü Sayın Yusuf Kolayel ile ARGE-Projeler Birimi koordinatör öğretmenleri ve ilçelerimizde İlçe ARGE Projeler birimden sorumlu şube müdürleri ve ilçe koordinatörleri katıldı.

İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Önder Arpacı, geleceğe güvenle yürüyen ülkemizi daha da ileriye taşıyacak sevgili öğrencilerimizi hayata hazırlarken akademik ve sportif çalışmaların yanında okullarımızda uygulanmakta olan 2023 Vizyon projeleri ile öğrencilerimiz birçok alanda kendilerini keşfetme, yenileme ve geliştirme imkânı bulduklarını ifade etti.

"Eğitim İçin El Ele Hep Birlikte Zirveye" mottosu ile uygulanan projelerimizin idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerimiz tarafından sahiplenildiğini görmenin kendisini memnun ettiğini belirten İl Millî Eğitim Müdürümüz, projelerin sahadan gelen fikir ve öneriler ile daha da zenginleştiğini, uygulana iyi örnek projelerinin çarpan etkisi ile tüm okullarımıza yayılarak her geçen yıl daha da çok kalbe dokunulduğu ifade etti.

Toplantı, Edirne 2023 Eğitim Vizyonu Projeleri kapsamında bir önceki yılda yapılan çalışmaların değerlendirilmesi, ve 2021/2022 Eğitim Öğretim Yılı içerinde ilimiz genelinde uygulanması planlanan 29 yerel proje ile İl Millî Eğitim Müdürlüğümüz koordinatörlüğünde İdareci, öğretmen, öğrenci ve velilerimize yönelik 4 farklı kategoride uygulanacak olan Edirne Akademileri projelerine yönelik içerik bilgilendirme ve planlaması gerçekleştirildi.

Toplantıda ayrıca, okullarımız bünyesinde kurulan ve öğrencilerimizin fen, teknoloji, bilim, kültürel, sanatsal ve birçok alanda geliştirmeyi hedefleyen Tasarım Beceri Atölyelerinin doğru ve etkin kullanılması hususunda genel bilgilendirme yapıldı. 

İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Önder Arpacı, projelerin oluşturulmasında ve uygulanmasında emeği geçenler ile projelerimize katkı sunan herkese teşekkür ederek, 2021-2022 eğitim öğretim çalışmalarında başarılar diledi.

02-11-202102-11-202102-11-202102-11-202102-11-202102-11-2021

Çavuşbey Mahallesi Hükümet Aralığı Sokak No4 Vilayet Yanı Merkez/EDİRNE - 284 212 61 22

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.